Az Új Energia Fóruma
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Felelősség

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
napsuti

Hozzászólások száma : 3

Felelősség Empty
TémanyitásTárgy: Felelősség   Felelősség EmptyPént. Okt. 23, 2009 2:29 pm

Sziasztok!

Az egyik legnagyobb megoldatlan helyzet az Új Energiában, ami miatt én visszafogom magam az a mások iránt érzett felelősség. Érdekes tapasztalataim vannak a mások reakcióival kapcsolatban. Az emberek elkezdenek követni Smile)) Szó szerint is és átvitt értelemben is. Amikor megnyitom magam, akkor a körülöttem lévő emberek elkezdenek úgy viselkedni, ahogyan én. Olyan stílusú ruhákat kezdenek el hordani, úgy kezdenek el viselkedni, olyan stílusban kezdenek beszélni, ahogyan én, sőt, abba a pasiba lesznek szerelmesek, amelyikbe én. Az egyik ismerősöm, aki a gondolatától is rosszul volt, hogy dohányzom, kijött velem rágyújtani, és kért egy cigit. Vagy minden féléket kitalálnak, hogy velem lehessenek. Olyan, mintha hipnotizálva lennének. Ez nekem kellemetlen, mert egyrészt azt érzem, hogy csak táplálkozni akarnak belőlem, másrészt meg azt érzem, hogy ezzel épp az ellenkezőjét érik el,vagyis eltávolodnak maguktól.
Nektek vannak hasonló élményeitek? És hogyan kezelitek őket?

A másik, ami hasonló az előzőhöz, hogy a pasik elkezdenek szerelmesek lenni belém. Ha egy kicsit is kedves vagyok, vagy odafigyelő, akkor egyből férfiként kezdenek közelíteni, elkezdenek udvarolni. Ekkor kezdhetek el magyarázkodni, hogy én nem akarok tőle semmi "olyat". Ilyenkor általában bezárom magam, és ezzel meg is szűnik mindenféle kapcsolat vele.
Mi a megoldás ahhoz, hogy szerető és kedves legyél másokkal, de ne higgye azt az összes pasi, hogy szerelmes vagy belé.

Örülnék, ha megosztanátok ezirányú tapasztalásaitokat. Smile
Vissza az elejére Go down
feeling-being

Hozzászólások száma : 25

Felelősség Empty
TémanyitásTárgy: felel-ő-ség   Felelősség EmptyHétf. Okt. 26, 2009 6:35 pm

Szia napsuti!

Olyan vagy az embereknek, mint lámpafény az éjjeli lepkéknek. Smile

Nem "tehetsz róla", hogy vonzod őket. Örömteli olvasni, hogy ennek tudatában vagy, és, hogy nem akarod vezetni őket.
Felelős vagy. A felelősség - válaszképesség. Vagyis, egyértelmű jeleket kell adnod: te mit akarsz valójában. Jelezheted is, hogy "megégethetik magukat", ha lemondanak a hatalom önmagukhoz ragadásáról. ("túl közel jönnek")
Tényleg hipnotizáltaknak tűnnek, leírásod alapján. Próbáld meg: kérdezd meg őket, miért teszik azt abban a pillanatban, amit tesznek. Ezáltal tudatosíthatják cselekedeteiket. De ezt te is tudod. Köszi, hogy megosztottad velünk tapasztalataidat!

Amikor a hétköznapiaktól eltérő témákat hozok fel beszélgetések során, vagy nem a megszokott reakciókat mutatom, akkor mások is hajlamosak így tenni. Megnyitják magukat. Mernek lépni, mert érzik, hogy nem élek vissza a nyitottságukkal. Először én teszem szabaddá a mellkasomat. A sebezhetőség megnyilvánítása révén esetenként bolondnak nézhetnek, de nem törődöm ezzel. Így rövid időn belül belátják mások is, hogy nem kell rejtőzködni, szerepeket játszani. Szívhez szólóan tudunk kommunikálni. Én ezt tapasztaltam.

Espavo!
Gigi

Hozzászólások száma : 15

Felelősség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felelősség   Felelősség EmptySzer. Nov. 04, 2009 9:22 pm

Kedves Napsüti, eddigi tapasztalataim szerint, amit kicsit nehéz volt elfogadni, csak és kizárólagosan magadért vagy felelős hiszen magadnak teremtesz, magadnak választasz és döntesz:) Abban egyetértek hiszen Én is nemegyszer tapasztalom,hogy az emberek egyszerüen "ragadnak" rám. Ez ilyen, ideje elfogadjuk,hogy vonzó energiát sugárzunk:) Ellenben olyan tapasztalatom is volt,hogy teljesen bezárkóztak mi több egyszerüen letámadtak (szavakkal értendő). Magyarán vannak emberek és egók akikből agresszivitást váltunk ki. Pasi téren...hm...vannak napok és napok. Ha teljesen megnyilok és sugárzom akkor igen nehéz elhitetni,hogy se3mmit nem akarok,legalábbis olyan téren nem. Van egy nagyon jó barátom, egy srác, neki is hasonlóak a tapasztalatai, minden nő Vele akar lenni amikor felszabadult és nem zárja le magát:) Szóval mindkét nemnél ugyanúgy müködik az új energia:)
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14

Felelősség Empty
TémanyitásTárgy: Felelősség   Felelősség EmptyPént. Nov. 06, 2009 11:41 am

Ami a pasikat illeti, én is észrevettem ilyesmit, bár még mindig nem vagyok biztos benne, hogy nem képzelődöm (tudom: önbizalomhiány). Számomra ez ijesztő, nem vágyom semmilyen közeli partnerkapcsolatra, de a barátoknak örülök (örülnék).
Van egy másik zavarbaejtő dolog is, ami ide kívánkozik: néhány nőismerősöm az utóbbi hetekben-hónapokban azzal talált meg, hogy soha nem szerettek igazán, sőt, de mostanában úgy érzik, soha senkit nem becsültek és tiszteltek annyira mint engem és hogy mennyire örülnek, hogy ismerhetnek... Hát engem ezzel haza lehet zavarni (tudom: önbizalomhiány). Én ezt nem tudom élvezni. Ja, és ezekben az esetekben nem érzek energia leszívást meg semmi ilyesmit, a szemükből csak csodálat látszik. Én ezt nem tudom kezelni.
A reakcióm mindkét esetben ugyanaz: bólogatok, hümmögök, próbálom kimagyarázni és szeretném lebeszélni őket, de nem igazán sikerül, úgyhogy inkább elkerülöm őket.
Sejtem, hogy ezt máshogy is lehetne, de az az igazság, hogy amíg nem olvastam el, amit írtatok, eszembe se jutott és zsigerből reagáltam így.
http://prante.hu
feeling-being

Hozzászólások száma : 25

Felelősség Empty
TémanyitásTárgy: a választás képessége   Felelősség EmptySzer. Nov. 18, 2009 8:07 am

Sziasztok!

Töprengtem ezen a témán. scratch

Hölgyeim! queen
A férfiember típusba sorolható egyedek nem mindegyikének olyan fejlett a megkülönböztető képessége, hogy világosan el tudja különíteni a közelében tartózkodó, számára vonzó hölgy különböző "belső" állapotait: (Valószínűleg, a nőember típusnál is hasonló a helyzet, fordított szituációban.)
1. "Napként sugárzom az energiát, mert sugározni támadt kedvem" sunny
2. "Ragyogok, mert lángra lobbantottál, szivi" I love you
A férfiember, természetes mivoltának híven megfelelve a 2. értelmezést fogadja el. (dehogy fogadja el, az első eszébe/érzésébe se' jut, így nem választ)

Valahol olvastam, hogy a Bibliában emlegetett 144 000 entitás "kiválasztott"-ként történő emlegetése nem közelíti azt az értelmet, amit az eredeti szövegben lévő szóval kifejezni szándékoztak. Ama 144 000 entitás mindegyike az "aki választ" kifejezéssel jellemezhető pontosabban. Na és, ki az, aki képes választani? Aki szabad. Mitől? Attól a kondícionáltságtól, mellyel a társadalom a maga képére formál minket a szocializáicó, az oktatás, a munka, és a szórakozás, pihenés kötelezően választható formái során.
Aki képes látni a szituációt, és abban önmagát. Aki tudja, hogy ezt a szituációt ő maga teremtette meg. Aki képes kilépni ebből a szituációból, ha kell. Vagy a maga isteni képére formálni azt.
Hogyan vagyunk képesek erre a megvilágosodásra? Itt és most tanuljuk. Van segít-cégünk: CC. Laughing
Hogyan tudunk továbblépni? Ha az általunk (meg)világosan látott szituációkból (potenciálok), kiválasztjuk a nekünk megfelelőt. És melyik a megfelelő? Ami felemelő. A felemelkedés. cheers

Na, elég volt a bal agyféltekés tevékenységből! scratch
Jó érzéseket mindannyiunknak! I love you
Ajánlott tartalom

Felelősség Empty
TémanyitásTárgy: Re: Felelősség   Felelősség Empty

Felelősség
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Az Új Energia Fóruma :: Forumok :: Az Új Energia-
Ugrás: