Az Új Energia Fóruma
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

totemállat

Go down 
+3
feeling-being
Gyöngyi
Admin
7 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: totemállat   totemállat EmptyKedd Szept. 22, 2009 10:38 pm

Formálódik a totemetek? Engem kissé megzavart, hogy azt mondta, ne sokat törődjünk az első ötlettel, ami beugrik. Nekem viszon azóta se jött semmi más. Persze ez még változhat :)
Vissza az elejére Go down
http://prante.hu
Gyöngyi

Hozzászólások száma : 2

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: totemállat   totemállat EmptySzer. Szept. 23, 2009 6:51 pm

Nekem úgytűnik, megvan. Először másra gondoltam, de átalakult és azóta mindig ez jelenik meg. El is kezdtem belelélegezni magamat és napról napra erősebben érzem.
http://www.ujenergiakozpont.blogspot.com
feeling-being

Hozzászólások száma : 25

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: totemállat / autentikusság   totemállat EmptySzer. Szept. 23, 2009 11:26 pm

1. Az első kép / gondolat / ötlet az igazi. Végülis ez az intuíció.
Valószínűleg hasonló folyamatról van szó, mint amiről Edwin C. Steinbrecher ír Kapcsolatba lépés Belső Vezetőikkel c. könyvében: kezdetben a vezető (az archetípusok és szimbólumok is) a kapcsolatfevevő ismereteinek megfelelő alakban jelenik meg, hogy beazonosítható legyen számára. Majd idővel változik, formálódik, hogy minél teljesebben kifejezésre juttassa energiáját / üzenetét.

2. Kérdezném a válaszadásra hivatottaktól, hogy a Lendvai Dóra és a Geoffrey Hoppe által csatornázott üzenetek egy és ugyanazon entitásól (Adamus) származnak-e? Adamus részéről a magyar csatorna kizárólagosságának kijelentése miatt, a két (látszólag) különböző csatornán érkező üzenetek autentikusságának kérdése merül fel. (Új témában kellett volna felvetnem, de nincs rá engedélyem.)

Gyöngyi írta:
Nekem úgytűnik, megvan. Először másra gondoltam, de átalakult és azóta mindig ez jelenik meg. El is kezdtem belelélegezni magamat és napról napra erősebben érzem.

Admin írta:
Formálódik a totemetek? Engem kissé megzavart, hogy azt mondta, ne sokat törődjünk az első ötlettel, ami beugrik. Nekem viszon azóta se jött semmi más. Persze ez még változhat Smile
Kata

Hozzászólások száma : 12

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyCsüt. Szept. 24, 2009 9:21 pm

sziasztok! Smile
Érdekes ügy ez a totemállat:-)))
valahogy nagyon szép és meglepő tapasztalathoz vezetett engem és még nyilván fog is.
Leültem, lélegeztem, és engedtem, hogy belülről jöjjön, a Lelkemből az Állat képe.
Nem akartam, hogy az elmém irányítson.
És olyan szépséges dolog történt, először megjelent egy állat, aztán egy csomó felvonult, és mindegyiket valahogy belülről éreztem, a lelküket, és olyan csodálatosak voltak mind,annyi szeretettel magukban, szépségesen egyediek.
Aztán megjött Ő.
:-)))
És érdekes, mert először egy barnás árnyalatban, majd szépen átváltozott fehérré, és néha a kék és az arany szín is bejön mellé, de hogy hogy..?azt hiszem ez nem az elmémnek szól:-)
Közben nagyon mély szeretetet érzek a madaram felé, és olyan, mintha egy részem lenne.Vagy én lennék Ő.
Nálam most épp itt tart a folyamat...:-)

Mindenesetre meglepő és nagyon természetes volt az állatokat így érezni,
minden erőlködés nélkül nyílt meg ez a dimenzió.
http://www.azujenergia.hu
feeling-being

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: totemállat meghívása   totemállat EmptyVas. Szept. 27, 2009 12:03 pm

Sziasztok!

A segítségeteket kérem: Hol található a totemállat meghívására vonatkozó útmutatás?
Egyszer végeztem el a gyakorlatot, jött is egy aranyos négylábú.
Most meg keresem az útmutatást, és nem találom. (Nyilván nem véletlen.)
Köszönöm a segítséget!
Admin
Admin
Admin

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyVas. Szept. 27, 2009 6:59 pm

Szia!

Itt találod a szeptemberi shoud fordítását:
http://www.azujenergia.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=121

Ha eredetiben (angolul) szeretnéd meghallgatni:
http://crimsoncircle.com/Default.aspx?alias=crimsoncircle.com/ChannelLibrary

vagy elolvasni, akkor katt ide (ehhez regisztrálni kell):
http://crimsoncircle.com/Library/MastersSeries/tabid/1972/Default.aspx#new

a régebbi shaumbra anyagok fordítását itt találod (ide is felkerülnek az újak is):
http://shaumbra-hu.info/index1.php

Most aztán lett olvasnivalód Smile

Merci
feeling-being

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyVas. Szept. 27, 2009 11:37 pm

Kedves Merci!
Köszönöm! Sok volt tucat közvetítés elolvasása egy hétre. Gondolom, a felejtés is arra figyelmeztet, hogy lassítsak. De nem akarok. Úgyhogy, kértem és kaptam. Köszi az infot. Körbenézegettem az oldalakat, regisztráltam. Olvasgatok, végzem a gyakorlatokat. Lassan kevés lesz a napi 24 óra. Laughing
Kata

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyHétf. Szept. 28, 2009 8:36 pm

hát bizony:-)
én már egy ideje a 48 órás napokra vágyom..

Cool
Admin
Admin
Admin

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyHétf. Szept. 28, 2009 8:37 pm

az a jó
az unalom problémákat szül Smile
Gigi

Hozzászólások száma : 15

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyHétf. Szept. 28, 2009 8:50 pm

Sziasztok:) Hol lehet feliratkozni a 48 órás napra?Very Happy Megvan a totemállat, elsőből bejött. Tegnap olvasgattalak Titeket és újra belélegeztem lássam mi történik...ugyanúgy Ő jött be:) Csodás és imádom:D Szerintem Ő is szeret mert egyből bejön ha hivom Wink
pindi

Hozzászólások száma : 1

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyPént. Okt. 02, 2009 11:12 pm

Nekem is megvan, nem volt olyan különös élmény, mint Katának, egyszerűen csak ott volt. Csodálatos energiája van. Ami érdekes (legalábbis számomra), hogy mindig a jobb oldalamon jelenik meg.
Admin
Admin
Admin

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptySzer. Okt. 07, 2009 1:46 pm

Tegnap este nekem is elkezdett valami történni totem-ügyben. Régebben azt hittem, mókus lesz, de ez aztán nem kapott semmilyen megerősítést, úgyhogy tovább lélegeztem hátha kialakul valami. Aztán kis idő múlva olyan volt, mint egy medve, de rájöttem, hogy inkább tigris lesz az. Vagy oroszlán. Így ment végig a mozi úgy kb 30 féle állattal a főszerepben, amik közt voltak repülő, úszó, növényevő és ragazdozó félék is. Mondtam Adamusnak, hogy ez így érdekes lesz, de nem mondott semmit, csak vigyorgott Smile Aztán jó ötletnek tűnt elkezdeni magába az elnevezés, meghatározás és név nélküli "Totem"-be lélegezni - ezt már kommentálta a prof., azt mondta, nagyon ügyes Smile Úgyhogy szépen lélegeztem bele a totemem energiájába, de még most sem tudom, hogy valójában milyen állat és hogy hogy néz ki, csak van. És mindig úgy jelenik meg, ha rágondolok, mint egy házörző Smile - lehet, hogy Adamus a második shoudban telebeszélte a fejemet? Smile

Meg azt is akartam írni, hogy ez az egész kicsit emlékeztet a patrónusra a Harry Potterből. Az is valamilyen állat, ellát egyfajta védelmi funkciót és lehet rajta keresztül kommunikálni is Smile csak ehhez nem kell semmilyen hókusz-pókusz meg varázsige meg bűbáj Smile csak rágondolok és már érzem is. Király Smile
feeling-being

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyCsüt. Okt. 08, 2009 2:35 pm

Nemcsak a patrónusra hasonlít szerintem, hanem Az arany iránytűből a történetbeli emberkék lelkére (daimónjára, őrangyalára) is, "aki" a test mellett futkározik, repül, stb.

Fura dolog történt a totememmel (azzal, akit annak vélek):
Először "haragudott " rám, gyakorlatilag vicsorgott a kis róka. Ezt úgy kommentáltam, hogy még nem vagyok felkészülve a közös munkára vele. Annyit mondtam neki, hogy ha itt lesz az ideje, gondolom jönni fog majd, és hogy szeretem. Erre odajött hozzám és megsimogathattam. Elérzékenyültem. A kis herceg rókájára emlékeztetett (akit megszelidített).

Néhány alkalommal meghívtam (mindig a jobb oldalamhoz jött), aztán egyszercsak "megijedt". Azt hittem, velem van baja. De aztán megláttam, hogy a bal oldalamról előlép egy vöröses színű farkaskutya. Azóta nem jött a róka. (De a farkaskutya sem.)
Most akkor mi van?

Hogyan történik ez a "belélegeztem a totemállatba" c. történet? Előre is köszi a választ!

Admin írta:
Tegnap este nekem is elkezdett valami történni totem-ügyben. Régebben azt hittem, mókus lesz, de ez aztán nem kapott semmilyen megerősítést, úgyhogy tovább lélegeztem hátha kialakul valami. Aztán kis idő múlva olyan volt, mint egy medve, de rájöttem, hogy inkább tigris lesz az. Vagy oroszlán. Így ment végig a mozi úgy kb 30 féle állattal a főszerepben, amik közt voltak repülő, úszó, növényevő és ragazdozó félék is. Mondtam Adamusnak, hogy ez így érdekes lesz, de nem mondott semmit, csak vigyorgott Smile Aztán jó ötletnek tűnt elkezdeni magába az elnevezés, meghatározás és név nélküli "Totem"-be lélegezni - ezt már kommentálta a prof., azt mondta, nagyon ügyes Smile Úgyhogy szépen lélegeztem bele a totemem energiájába, de még most sem tudom, hogy valójában milyen állat és hogy hogy néz ki, csak van. És mindig úgy jelenik meg, ha rágondolok, mint egy házörző Smile - lehet, hogy Adamus a második shoudban telebeszélte a fejemet? Smile

Meg azt is akartam írni, hogy ez az egész kicsit emlékeztet a patrónusra a Harry Potterből. Az is valamilyen állat, ellát egyfajta védelmi funkciót és lehet rajta keresztül kommunikálni is Smile csak ehhez nem kell semmilyen hókusz-pókusz meg varázsige meg bűbáj Smile csak rágondolok és már érzem is. Király Smile
Gigi

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyPént. Okt. 09, 2009 8:20 pm

Szép estét utazók Smile Hát az Én totemem már elkezdte a változást. Eddig stabilan sólyom volt, mindig előttem jelent meg és nagyon jó volt az energiája. Tegnap este mikor lefeküdtem behivtam a légzéssel és gyikként jelent meg. Tény,hogy az álmaim valami gyors reakciókról szóltak. Ma reggel meg zuhanyozás közben hivtam be és delfinként jelent meg, játszott,ugrált,nagyon édes volt:)
feeling-being

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: a pakaua látható   totemállat EmptyKedd Okt. 13, 2009 10:40 am

Sziasztok Shaumbrák!

Jó olvasni a tapasztalataitokról! Így nem tűnik úgy, hogy becsavarodtam, mert egy rókához beszélek, sőt leguggolok hozzá és megsimogatom. Smile

Néhány napja egy könyvesboltban álldogáltam és belemerültem egy könyv olvasásába. Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy egy kislány azért nyafog az anyukájának, mert oda akar menni a rókához. Persze, anyukája biztosította róla, hogy nincs is ott semmiféle róka.
Először azt hittem, egy könyvet vagy naptárat, posztert látott, azt akarja.
De aztán figyelve, hogy merre fordult, rádöbbentem, hogy az én pakauámat látta, aki ott ült a lában mellett - a jobb oldalamon - és figyelmesen szemlélődött. Akkor már én is láttam.
A kislány 2-2,5 éves lehetett. Bízom benne, hogy sikerül megőriznie a tiszta látását és nem hitetik el vele a fölnőttek, hogy csak képzelődik.

Azt hiszem, több pakaua is lehetséges - hacsak nem tévesztett meg az időnkénti átváltozás - de határozottan úgy tűnt, hogy ketten is jelen vannak egyidőben (rokon faj).
Adamust kérdeztem, ez lehetséges-e. Valami olyasmit mondott, hogy "Persze".

Mi a helyzet a folyosóval?
Nálam sorra nyíltak az ajtók és függönyök lengtek. Mindkét oldalról erős szél fújt a nyitott ajtókon át.
Tapasztalat: egy érzelmileg is hozzám közelálló hozzátartozómmal volt ezt követően nézeteltérésünk. Most határozottan, nagyon rövidre zártam a konfliktusszituációt, nem kerültem el a konfliktust, mint hajdan tettem volna. És a jó viszony is megmaradt. Lélek szólt lélekhez.

ESPAVO! Laughing
Kata

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptySzer. Okt. 14, 2009 12:30 pm

Sziasztok!
Ez gyönyörű, feeling-being!
köszi, hogy megosztottad!
cheers
napsuti

Hozzászólások száma : 3

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyPént. Okt. 23, 2009 10:41 pm

Sziasztok,

Én a minap sétáltam a "házam" körüli erdőben, és találkoztam egy őzikével. Nagyon szép volt és végtelen szeretet és melegség sugárzott körülöttünk. Átöleltem, megsimogattam... csodálatos érzés volt.
Aztán jött valami és széttépte. Szó szerint.
Azóta próbálom megérteni...
feeling-being

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re:Totemállat   totemállat EmptySzer. Okt. 28, 2009 6:17 pm

Huh! napsuti ez elég megrázó élmény lehetett. Crying or Very sad
Nálam csak egy kisebb összetűzés volt, ami azóta rendeződött is. A hívásodra jött azóta a pakauád?

Shaumbrák! Mi a helyzet a folyosóval - a múltba utazással? Nekem volt egy meglepő élményem a folyosó végén. De nem akarom lelőni a poént: azaz, nem akarom befolyásolni a képeiteket, élményeiteket. Alig várom a novemberi shoudot, kíváncsi vagyok, mi lesz a következő gyakorlat. bounce
Gigi

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptySzer. Nov. 04, 2009 9:58 am

Sziasztok Smile Nemrég Nekem is volt egy érdekesebb élményem a totemállatommal:) Sétáltunk a ház körüli erdőben, jelezte,hogy éhes és elrepült a vállamról. Véres csőrrel érkezett vissza. De az energiája jó volt igy bele sem mertem gondolni mit tépett szét Question
Gigi

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptySzer. Nov. 04, 2009 10:00 am

feeling-being Nekem rendesen nyiltak az ajtók az elmúlt hetekben. Van egy ami még mindig eléggé zavaró el kell engednem bizonyos múltbeli energiákat. Azért kiváncsi lennék mi várt a folyosó végén. Very Happy
feeling-being

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyVas. Nov. 15, 2009 8:13 pm

Üdv Totemgazdák!

Adamus hamar túllépett a múlton, és máris a jövő felé irányít bennünket. Exclamation
Kata, köszönet a bődületesen gyors fordításokért! Cool

Mindenesetre - Giginek jelzem - hogy bármennyire is hosszú a múltba vezető folyosó, van vége (legalábbis nálam, volt vége). Ha az ember gyorsan halad (mondjuk úgy, mint Clark Kent alias Superman), secperc a végére jár a dolgoknak. Laughing
Szóval, nemcsak kétoldalról voltak ajtók, hanem a végén is, és ki is nyílott. Jó érzésem volt azzal kapcsolatban, ami rám várt.

Mostanában már a jövő felé indulgatok, a lejtős folyosón felfelé. De ez valahogyan kevésbé megfoghatónak tűnik. Potenciálok tömege, és a végén már a sétán, sőt a folyosón is túl kell lépni. Ti hogy vagytok ezzel? Question

Az én pakauámnak valahogy nem fűlik hozzá a foga, hogy velem tartson a folyosón. A falak közé még csak-csak bejön, de nem hajlandó egy tapodtat sem továbbmeni bent. Mint egy csökönyös szamár! Laughing
Ami érdekes, hogy ő már önszorgalomból - mielőtt a 3. Shoud közvetítése megtörtént volna - belémbújt. Akkor picit meg is ijesztett, de hagytam, hogy tegyen amit akar. Kiderült, hogy egy kicsit előre dolgozott.

Szép napokat nektek!
Gigi

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyVas. Nov. 15, 2009 10:24 pm

Enyém pakua most a belsőmben bóklászik, átalalkult és a legnagyobb nyugalommal térképezi fel a bensőmet Smile Ma kérdeztem Tőle,hogy mit akar tudatni Velem és jó volt érezni a válaszát flower
Gigi

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyHétf. Nov. 16, 2009 8:58 pm

F-b ez a folyosó lényegesen más:) Legalábbis számomra...és nincs vége Wink A totemem velem jött...ellenben bebújt az ölömbe ami nem szokása csak akkor ha azt akarja,hogy dédelgessem. Most nem emiatt volt, összehúzódott, védelmet akart...bár számomra semmi félelemkeltő nem volt sem a folyosón sem az ajtók mögött Question
feeling-being

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: totemállat   totemállat EmptyKedd Nov. 17, 2009 8:00 am

Kedves Kedvesek!

Pakaua jött, látott és győzött. Nagyon megszerettem. I love you
Kicsit utánajártam mit is jelenthet ő nekem a saját érzéseimen túl. Érdemes lehet beleolvasni Ted Andrews Az állatok szimbolikája (Spirituális beszéd az ember és az állat között) c. könyvébe. No, nem azt mondom, hogy olvassuk el ezt az elég vaskos irományt, de a saját pakauánkra vonatkozó rész izgalmas dolgokat tartogathat. (Mielőtt valaki azt hinné, hogy könyvekkel házaló ügynök vagyok, ki kell ábrándítanom. Nem vagyok az. Laughing Bár, lehet, hogy nem lenne rossz meló.)
Örülök neki, hogy őt hívtam meg/ő jött. Nyilván fontos szerepe van.
Jó dédelgetést! elephant
Gigi

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat EmptyKedd Nov. 17, 2009 9:29 pm

Feeling -being köszönet!!! I love you Eddig nem jutott eszembe,hogy utána nézzek mit jelent a totemem,inkább csak éreztem. Jó volt alátámasztást tapasztalni a megérzéseimnek Smile És még nincs vége...most jön a java...jön az összehasonlitás a mi miért Very Happy
Ajánlott tartalom

totemállat Empty
TémanyitásTárgy: Re: totemállat   totemállat Empty

totemállat
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Az Új Energia Fóruma :: Forumok :: Shouds :: 1. Minden egyes lépés az úton-
Ugrás: