Az Új Energia Fóruma
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

totemállat

Go down 
+3
feeling-being
Gyöngyi
Admin
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
feeling-being

Hozzászólások száma : 25

totemállat - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: totemállat / aspektus   totemállat - Page 2 EmptyHétf. Dec. 14, 2009 6:33 pm

Néhány hete történt (a linearitásban), hogy pakauámat szólítottam.
Nekiiramodott, hogy az ölembe ugorjon, de félúton megtorpant. Balra (nekem jobbra) nézett. Szólongattam. Nem jött. Követtem a tekintetét és megpillantottam március végén elhunyt apámat. Tudni kell róla, hogy nagy energiákat tud/ott mozgatni, gyógyító volt/van. Azt hittem, egy kis tréfa a részéről. Hívtam kisrókámat, de füle botját sem mozgatta felém. Hirtelen rádöbbentem, hogy kár minden erőfeszítésért. Ha megfeszülök sem fog odajönni hozzám. Megértettem, hogy ő az én aspektusom (teozófus szóhasználattal élve "gondolatformám"), aki még mindig apámnál időzik. Amikor apám kómába esett, és amióta meghalt, minden nap gyakorlatokat végeztem érte. De ő szép lassan megértette velem (azaz elmondta nekem), hogy ne végezzek egy bizonyos gyakorlatot az érdekében, mert azzal felszámolom az összes karmáját. Megértettem és elfogadtam: a döntés az övé. Ezt a gyakorlatot nem végeztem többet. Azt hittem, ezzel jó úton haladok a gyászmunkámban is. Drága pakauám jelezte számoma, hogy nincs így.
Hirtelen ötlettől vezérelve apámat kérdeztem: - Hogyan tudok rád úgy emlékezni, hogy érzelmileg ne vonódjak be? - Szeretettel - jött a nemesen egyszerű válasz. - Ezek szerint, te sem tartod érzelemnek a szeretetet. Akkor minek tekinted? -tudakozódtam tovább. - Annak, aminek te is: létezési módnak - adta meg a választ apám.
Szóval, ez történt. Szeretettel emlékezem rá. I love you
Vissza az elejére Go down

totemállat
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Az Új Energia Fóruma :: Forumok :: Shouds :: 1. Minden egyes lépés az úton-
Ugrás: