Az Új Energia Fóruma
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Ki kit csatornáz?

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14

Ki kit csatornáz? Empty
TémanyitásTárgy: ki kit csatornáz?   Ki kit csatornáz? EmptySzer. Szept. 23, 2009 11:36 pm

Nem baj, hogy ide tetted, bár szerintem ezt a kérdést Dórinak kéne feltenned meg Geoff Hoppenak. Mindenki más csak a saját érzéseiről tud beszámolni (ha elolvasod Dóri közvetítéseit, szerintem ott is van erről szó, ahogy a Bíbor Körben is).
De valójában ez mindegy is. Csak azt az üzenetet hallgasd meg, amelyiket magadénak érzed, és amiről úgy érzed, hozzád szól és szükséged van rá. Én pl. sok olyan csatornázást nem tudok végigolvasni, amiről pedig elhiszem/tudom, hogy autentikus forrás, de mégse nekem szól.
Vissza az elejére Go down
http://prante.hu
feeling-being

Hozzászólások száma : 25

Ki kit csatornáz? Empty
TémanyitásTárgy: ki kit csatornáz / Dóri Adamust - Adamus Dórit   Ki kit csatornáz? EmptyCsüt. Szept. 24, 2009 7:57 am

Úgy néz ki elhamarkodottan tettem fel ezt a kérdést. Tanulom a türelmet. Smile
(Még nem olvastam a Geoff által csatornázott üzeneteket.) A www.adamus-saint-germain.hu-n fellelhető "Adamus általános tanításai"-nak tanulmányozásába vetettem bele magam. Az egyik shoudban olvastam, hogy Adamus Dórit jelöli ki tanítása egyedüli közvetítőjének. Nem gondoltam azt, hogy valaki fals üzeneteket csatornázott, egyszerűen úgy éreztem, a helyzet (számomra) tisztázásra szorul. Azt gondoltam, a fórum erre megfelelő eszköz lehet. Mindenesetre, jelzésednek megfelelően, a fenti honlap "Kapcsolatfelvétel" lehetőségét felhasználva teszem fel a kérdést újra. Köszönöm!

Admin írta:
Nem baj, hogy ide tetted, bár szerintem ezt a kérdést Dórinak kéne feltenned meg Geoff Hoppenak. Mindenki más csak a saját érzéseiről tud beszámolni (ha elolvasod Dóri közvetítéseit, szerintem ott is van erről szó, ahogy a Bíbor Körben is).
De valójában ez mindegy is. Csak azt az üzenetet hallgasd meg, amelyiket magadénak érzed, és amiről úgy érzed, hozzád szól és szükséged van rá. Én pl. sok olyan csatornázást nem tudok végigolvasni, amiről pedig elhiszem/tudom, hogy autentikus forrás, de mégse nekem szól.
Vissza az elejére Go down

Ki kit csatornáz?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» ki kit csatornáz?
» Ki kit csatornáz?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Az Új Energia Fóruma :: Forumok :: Fórum K/V-
Ugrás: