Az Új Energia Fóruma
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Ki kit csatornáz?

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
feeling-being

Hozzászólások száma : 25

Ki kit csatornáz? Empty
TémanyitásTárgy: Ki kit csatornáz?   Ki kit csatornáz? EmptyCsüt. Szept. 24, 2009 7:27 pm

Azt hiszem, rossz kifejezést használtam. Így jár, aki nem él szép magyar anyanyelve lehetőségeivel.
1. Arra szerettem volna utalni, hogy nem gondolom, hogy a megtévesztés szándékával jönnek az üzenetek.
2. Az a lehetőség, hogy rossz egy közvetítés (torzul az információ) más kérdés.
3. Az az eset pedig, hogy kit céloz (kiben pendít meg húrokat), megint más.
Engem eltaláltak az üzenetek. Rezonálok rájuk.
A leírt gyakorlatok pedig még érdekesebbek.

A választ az tudja megadni (érzésem szerint), aki kitört a mátrixból. Kérdés, hogy hol vannak ők? (Azokra gondolok, akik fizikai testükben emelkedtek fel és jelen pillanatban is köztünk élnek.)

Admin írta:
Szerintem, bizonyos nézőpontból nincs fals üzenet Smile Csak üzenet van, amit magadénak érzel vagy nem. Amit nem érzel magadénak, az számodra fals, de attól még egy csomó másik embernek nagyon sokat jelenthet.
Azok az 'általános tanítások' nagyon érdekesek, anno én is elolvastam mindet.

Elvileg jó fórum lehetne ez megválaszolni a kérdésed, ha tudná itt valaki a választ Smile
Question Sleep geek cheers
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14

Ki kit csatornáz? Empty
TémanyitásTárgy: ki kit csatornáz?   Ki kit csatornáz? EmptyCsüt. Szept. 24, 2009 7:34 pm

1. igen
2. igen
3. igen
Smile
Azt hiszem végül sikerült közös nevezőre hoznunk ezt a dolgot Smile

Én nem ismerek olyan embert, aki fizikai testben felemelkedett és itt maradt fizikailag a földön. Ha igen, legyen szíves leplezze le magát Smile
http://prante.hu
feeling-being

Hozzászólások száma : 25

Ki kit csatornáz? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki kit csatornáz?   Ki kit csatornáz? EmptyVas. Szept. 27, 2009 12:14 pm

Azt mondják, a mester eljő, ha készen áll a tanítvány. Vagyis: magunkon kell dolgoznunk.

Lehet még egy mód arra, hogy a választ megkapjuk: mi magunk kerülünk kapcsolatba benső magunkkal, avagy egy felemelkedett mesterrel. Vagyis: magunkon kell dolgoznunk.
scratch sunny
Ajánlott tartalom

Ki kit csatornáz? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ki kit csatornáz?   Ki kit csatornáz? Empty

Ki kit csatornáz?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ki kit csatornáz?
» ki kit csatornáz?

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Az Új Energia Fóruma :: Forumok :: Fórum K/V-
Ugrás: